ΝΕΑ
A+ A A-
Α.Ο. Καππαδοκίας 0 : 3 Α.Ο. Μαΐστρος
Match
1η Αγωνιστική Β' ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 2017-18
Α.Ο. Καππαδοκίας
0 : 3
Α.Ο. Μαΐστρος
07-10-2017 16:00
  21' 1  Δημούτσης Ευάγγελος
  61' 1  Φωτεινός Γεώργιος
  71' 1  Καραλίδης Θεμιστοκλής

ΦΑΣΕΙΣ


9'

Μετά από κάθετη πάσα του Νότη, ασταθής απόκρουση από τον Απότα προσπαθεί ο Αντωνιάδης να σκοράρει αλλά τελευταία στιγμή διώχνει σε κόρνερ ο Απότας 

 
10'

Εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου Β. παίρνει την κεφάλιά ο Νότης προς τα πίσω στον Αντωνιάδη αλλά με ανάποδο ψαλίδι δεν μπορεί να σκοράρει.

 
21'

ΓΚΟΛ!!! 0 - 1! Κόρνερ για την Μαίστρο εκτελούν με πάσα Παπαδόπουλος με τον Λαγό σέντρα από τον πρώτο, ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα της  Καππαδοκίας και με σουτ στην κίνηση από τον Δημούτση ανοίγει το σκορ.

 
32'

Μετά από πίεση ψηλά από την Μαίστρο γίνεται το λάθος στον τερματοφύλακα της Καππαδοκίας κλέβει ο Λαγός αλλά δεν μπορει να σκοράρει από ευνοεική θέση, το πλασέ του περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι

 
36'

Σε καλό σημείο κερδισμένο φάουλ για την Καππαδοκία. Πολύ καλή η εκτέλεση η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και περνάει άουτ.

 
55'

Καλή σέντρα από τα αριστερά από τον Σιμσιρίκη κάνει την κεφαλιά ο Νότης αλλά η μπάλα παιρνάει αρκετά άουτ.

 
56' Σουτ του Λαγού έξω από την περιοχή παιρνάει άουτ.  
61'

ΓΚΟΛ!!! 0 - 2! Εκτέλεση κόρνερ από τον Παπαδόπουλο παιρνάει η μπάλα στην καρδιά της άμυνας και ο Φωτεινός πλασάρει για το 0 - 2.

 
71'

ΓΚΟΛ!!! 0 - 3! Ο Αντωνιάδης μετά από προσωπική ενέργεια παιρνάει τρείς αμυντικούς απο τα αριστερά της Καππαδοκίας πασάρει στον Λαίνα και αυτός με σέντρα βρίσκει μόνο του τον Καραλίδη που με άνεση έκανε το 0 - 3.

 

 

Αναλυτική Βαθμολογία

Αναλυτικό Πρόγραμμα Αγώνων

Login or Register

LOG IN

Register

User Registration